Adverteren-info

Outdoor Pakketten van CBS Outdoor

CBS_Outdoor_logo1CBS Outdoor is een grote aanbieder van out-of-home reclameplaatsen. Zij beheren onder andere billboards, busreclames en abri’s. Met het kiezen voor outdoor reclame ben je er nog niet. Want waar wil je adverteren, voor wie en wanneer? De keuzes zijn bijna eindeloos. CBS Outdoor geeft in duidelijke taal weer wat zij bieden qua buitenreclame. Dit artikel geeft een vereenvoudigde uitleg van de volgende media:

  • Bus- en tramreclame
  • NS-stationsreclame
  • Shell tankstationreclame

Bus- en tramreclame

Dit valt onder de noemer van vervoersreclame. Het grote voordeel van het kiezen hiervoor, is dat jouw advertentie dan rond rijdt. Veel mensen worden met de uiting geconfronteerd en dat zorgt voor een hoog bereik. Daarnaast vergroot je het gebied waarop je wil adverteren, want bussen en trams bezitten een uitgebreid rijnetwerk.

 

CBS Outdoor biedt het fullbackview pakket aan. Dit is een pakket waarbij jouw advertentie over de gehele achterkant van een bus wordt geplakt en rondrijdt. Houd bij het ontwikkelen van de advertentie wel rekening met de aanleverspecificaties. Een deel van de advertentie is namelijk geperforeerd en daardoor iets minder duidelijk dan de rest. Meer details hierover vind je op de website van CBS Outdoor.

Ook tramreclame is mogelijk en biedt dezelfde voordelen als busreclame. Ook voor deze vorm van outdoor reclame bestaan enkele voorwaarden die op de website van CBS Outdoor terug te vinden zijn. Ook bestaat er de mogelijkheid om behalve aan de buitenkant, ook aan de binnenkant van de bus of tram te adverteren door middel van posters.

NS stationsreclame

Adverteren op stations van de Nederlandse Spoorwegen is ook een goede keus als je voldoende budget hebt en een hoog bereik wilt realiseren. CBS Outdoor is de enige aanbieder die dit pakket biedt. Ook hier is het mogelijk om keuzes te maken over op welke stations wel en welke stations je niet wilt adverteren. Hierin kan een keuze gemaakt worden uit de volgende NS pakketten:

  • NS Spread pakket: adverteren op 300 NS stations.
  • Station Domination: het gehele station wordt ingericht met jouw advertenties.
  • NS Studenten Spread Pakket: adverteren op stations in studentensteden.
  • NS XL Pakket: advertenties op 219 NS stations plus 29 stations van Randstad Rail.

Adverteren bij Shell tankstations

Op het moment dat automobilisten tot jouw doelgroep behoren, is het adverteren op Shell tankstations een goede keus. Shell is goed vertegenwoordigt langs de Nederlandse snelwegen en in grote steden. Naast de ingang van de Shell shop staan grote roterende abri’s voorzien van outdoor reclame.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste reacties