Adverteren-info

Adverteren op Sky Radio 101 FM

SkyradioSky Radio 101 FM is een Nederlandse radiozender die op 30 september 1988 haar eerste geluid via de ether liet horen. De radio-omroep zendt de hele dag muziek uit, dus er zijn geen dj’s aanwezig. De uitzending wordt alleen onderbroken voor reclame, nieuws en weer en verkeer.

Geschiedenis Sky Radio

Tot 1992 was het bestaan van een commerciële radiozender nog verboden. Daarom zond Sky Radio haar programma uit via de zogenaamde U-bocht, een legale methode om de wet te ontduiken door vanuit het buitenland uit te zenden. De zender was toen ook alleen nog maar via de kabel te beluisteren en kreeg na 4 jaar, in 1992, pas een etherfrequentie. Vanaf de frequentieherverdeling in 2003 verkregen zij de etherfrequentie die zij vandaag de dag nog bezitten, namelijk tussen 101,1 en 101,9 FM.

 

Adverteren op Sky Radio

Het is mogelijk om op Sky Radio te adverteren. Voordat deze keuze definitief wordt gemaakt, zal zal er eerst naar de doelgroep van het radiostation gekeken moeten worden. Past deze bij de mensen die jij met jouw radiocommercial aan wil spreken? Daarnaast is Sky Radio Group niet te beroerd om jou mee te helpen met het ontwikkelen van een passende campagne. Zij beheren 11 radiozenders en hebben voldoende ervaring met de verschillende advertentiemogelijkheden. Hieronder volgt een korte omschrijving van de doelgroep van Sky Radio.

Doelgroep Sky Radio

De radiozender richt zich op zowel mannen, als vrouwen in de leeftijdscategorie van 30-54 jaar. Sky Radio zendt volwassen popmuziek uit, dat wil zeggen, popmuziek die de doelgroep aanspreekt. Veelal rustige popmuziek met af en toe een 90’s radioprogramma er tussendoor om oude tijden te herleven.

Advertentiemogelijkheden Sky Radio

Sky Radio biedt de volgende vormen van adverteren aan:

  • Spot radiocommercial op Sky Radio 101 FM;
  • Non spot, door gebruik te maken van de website of andere media zoals dagbladen;
  • Online campagnes via de website van Sky Radio.
  •  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste reacties